1. Mednarodna znanstvena konferenca v primarnem zdravstvu – INTERPROFESSIONAL TEAM WORK AND QUALITY IN HEALTH CARE« – Ljubljana, 26. september 2020

By | 27. 9. 2019

Konferenca ISCPC v skupni organizaciji Zdravstvenega doma Ljubljana in Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani je namenjena vsem strokovnjakom, vključenim v primarno zdravstveno oskrbo (zdravniki, medicinske sestre, socialni delavci, strokovnjaki za javno zdravje, fizioterapevti, zobozdravniki, administratorji, psihologi, sociologi), pa tudi izobraževalnemu kadru, ključnim mnenjskim oblikovalcem, neformalnim negovalcem in bolnikom.

S svojimi znanstvenimi prispevki ste lahko del prve tovrstne znanstvene konference v Sloveniji na primarni ravni. Najboljši prispevki bodo po recenziji prof. dr. Igorja Švaba, dekana Medicinske fakultete v Ljubljani, in prof. dr. Zalike Klemenc Ketiš, predstojnice Katedre za družinsko medicino Medicinske fakultete v Mariboru, tudi predlagani za objavo v suplementu ugledne revije European Journal of General Medicine.

Vabljeni k sodelovanju!

Več o konferenci lahko preberete v letaku: