4. šola obvladovanja bolečine

Vabilo na izobraževanje dodatna znanja o obvladovanju bolečine 2024

Spoštovana kolegica, spoštovani kolega,

v okviru Slovenskega združenja za zdravljenje bolečine (SZZB) in Slovenskega združenja za anesteziologijo in intenzivno medicino (SZAIM), pod okriljem Slovenskega zdravniškega društva (SZD), organiziramo že četrto slovensko šolo obvladovanja bolečine.
60 urni program je sestavljen tako, da ga SZD prizna kot dodatna znanja in udeleženec po opravljenem izpitu pridobi diplomo. Izobraževanje je namenjeno zdravnikom različnih specialnosti, ki se pri svojem delu srečujejo z obvladovanjem bolečine. Po pravilniku SZD o dodatnih znanjih je šola namenjena specialistom ali specializantom pred zaključkom specializacije.

Slovensko zdravniško zbornico (SZZ) smo zaprosili za dodelitev kreditnih točk za vsak sklop izobraževanja.

Izobraževanje bomo organizirali v živo, saj so interaktivni pogovori ob kliničnih primerih in praktične vaje pomemben del šole.

PROGRAM IZOBRAŽEVANJAProgram je usklajen s kurikulumom EFICa in lahko služi kot priprava na evropski izpit iz medicine bolečine.

KDAJ: izobraževanje bo potekalo v treh sklopih, ki bodo ob četrtkih in petkih 11./12. april, 16. / 17. maj in 6. / 7. junij 2024

KJE: v Domus Medica na Dunajski cesti 162 v Ljubljani.

PRIJAVA: prek povezave https://forms.gle/AfLNEhAxTsz4Uh5a9

Prijava je možna le za celoten program za vse tri sklope, prijav na posamezne sklope ne sprejemamo. Število udeležencev je omejeno na 30.

KOTIZACIJA: 700 € + DDV

ZAKLJUČNI IZPIT: Ob koncu izobraževanja udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi, če so se udeležili vseh predavanj v vseh sklopih. Za pristop k zaključnemu preverjanju znanja je pogoj 100% prisotnost na predavanjih in izpolnjene vse obveznosti šolanja. Zaključno preverjanje znanja bo v pisni obliki.

Polno ime Združenja se glasi: Slovensko zdravniško društvo – Združenje zdravnikov družinske medicine Skrajšano ime Združenja se glasi: Združenje zdravnikov družinske medicine SZD

Delavni čas:

Pon – pet: 8:00 – 13:00

Sob – Ned: Zaprto

 

Dunajska c. 162,

1000 Ljubljana