STROKOVNO SREČANJE TIMOV

Cena: 110 - 150 EUR
24 in 25. maj 2024
Four Points by Sheraton (Mons)
00 00 00 00

O Srečanju timov

“TIMI”, kot jih kratko imenujemo, so strokovno srečanje na področju družinske medicine, ki je eno treh najstarejših strokovnih srečanj slovenskih zdravnikov nasploh (poleg Kirurških in Tavčarjevih dni).

Namenjeno je zdravnikom družinske medicine in njihovim sodelavcem. Pri oblikovanju programa zato poleg obeh kateder, Združenja za družinsko medicine in Zavoda za razvoj družinske medicine, sodeluje tudi Zbornica zdravstvene nege. Program je namenjen izboljšanju kakovosti obravnave bolnika v družinski medicine. Aktualne teme so predstavljene z različnih gledišč: s strani kliničnih specialistov, specialistov družinske medicine, predstavnikov zdravsvene nege in drugih strokovnih sodelavcev (psihologi, sociologi itd.)

Običajno privabi med 200 in 250 udeležencev. Poleg osnovnega strokovnega programa je precej pozornosti namenjene tudi stanovskemu druženju. Srečanje prinaša predstavitve doseženih doktoratov na našem področju v preteklem letu, srečanje z novimi specialisti na našem področju, delavnice za osvežitev spretnosti, vzporedni program za medicinske sestre itd.

Postalo je srečanje za ambulante družinske medicine in tradicionalno stanovsko srečanje zdravnikov družinske medicine ter in njihovih timov. Srečanje poteka v prostorih Zdravniške zbornice Slovenije.

ORGANIZATOR

Združenje zdravnikov družinske medicine, Zavod za razvoj družinske medicine, Sekcija medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v ADM, Zbornica zdravstvene nege – Zveza društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije.

Kotizacija

Udeleženci 2 dni = 150 €
Udeleženci 1 dan = 110 €
Študentje, pripravniki, specializanti primarnega nivoja, upokojeni zdravniki in upokojene medicinske sestre = Brezplačno

*Cena ne vključuje 22% DDV-ja

Organizacijski odbor

Programski odbor

V kotizacijo je vključeno

Registracija

Registracija udeležencev bo v prostorih hotela Four Points (Mons) v petek, 24.05.2024, od 7.30 do 9.00. Registracijski pult bo sicer odprt v petek do 18. ure in nato v soboto, 25.05.2024, od 8.00 do konca srečanja.

Navodila za avtorje prispevka v zborniku.
Predloga za prispevek v zborniku.

Polno ime Združenja se glasi: Slovensko zdravniško društvo – Združenje zdravnikov družinske medicine Skrajšano ime Združenja se glasi: Združenje zdravnikov družinske medicine SZD

Delavni čas:

Pon – pet: 8:00 – 13:00

Sob – Ned: Zaprto

 

Dunajska c. 162,

1000 Ljubljana