KOKALJEVI DNEVI

Cena: 75 - 330 EUR
19. in 20. april 2024
Kongresni center Park Laško
00 00 00 00

O Kokaljevih dnevih

Kokaljevi dnevi so namenjeni zdravnikom družinske medicine, specializantom družinske medicine ter vsem zdravnikom, farmacevtom, medicinskim sestram, zdravstvenim tehnikom in patronažnim sestram, ki želijo obnoviti znanje in se dodatno izobraziti na področju družinske medicine. Posebnost srečanja so praktične delavnice.

Združenje zdravnikov družinske medicine, Zavod za razvoj družinske medicine in Zdravstveni dom Celje organizirajo strokovno srečanje KOKALJEVI DNEVI. Veseli smo, ker se srečanja udeleži veliko mlajših specialistov in specializantov družinske medicine, ki jim tudi posvetimo poseben sklop, saj je naš namen, da srečanje postane poleg ostalega tudi vsakoletno srečanje mladih zdravnikov družinske medicine. Prvi Kokaljevi dnevi so potekali leta 2000 v Kranjski Gori.

ORGANIZATOR

Združenje zdravnikov družinske medicine, Zavod za razvoj družinske medicine in Zdravstveni dom Celje.

Kotizacija

Strokovna javnost = 150 €
Enodnevna kotizacija: 90 €
Nagrada¹: 0 €
Upokojenci, specializanti = 75 €
Ambulantni tim² = 330 €

*Cena ne vključuje 22% DDV-ja
¹Nagrada ob opravljenem specialističnem izpitu DM, ali nagrada MF UL, za mentoriranje študentov na vajah predmeta DM. Popust je potrebno javiti ob spletni prijavi.
²Ambulantni tim sestavljajo “zdravnik/ca + DMS + SMS”

Organizacijski odbor

Programski odbor

V kotizacijo je vključeno

Prihod na srečanje in registracija

Dogodek bo potekal v živo, z upoštevanjem takrat veljavnih epidemioloških navodil. Registracija udeležencev bo v avli Kongresnega centra Laško. Pred samim hotelom je veliko brezplačno parkirišče, hotel pa ima tudi možnost parkiranja v plačljivi garaži.

Polno ime Združenja se glasi: Slovensko zdravniško društvo – Združenje zdravnikov družinske medicine Skrajšano ime Združenja se glasi: Združenje zdravnikov družinske medicine SZD

Delavni čas:

Pon – pet: 8:00 – 13:00

Sob – Ned: Zaprto

 

Dunajska c. 162,

1000 Ljubljana