MARIBORSKI KONGRES DRUŽINSKE MEDICINE

Cena: 100 - 200 EUR
25. in 26. November 2022
Hotel Habakuk, Maribor
00 00 00 00

O Mariborskem kongresu družinske medicine

Mariborski kongres družinske medicine je prvič potekal leta 1998. Tradicionalno je uvrščen v novemberski čas, je postal stalnica v izobraževanju zdravnikov družinske medicine v Sloveniji. Poteka bienalno, tj. izmenjaje z Majhnovim dnevom. Vseskozi si prizadeva slediti prvotno začrtani usmeritvi, to je predstavitve strokovnih in organizacijskih vsebin, ki so pomembne za delo zdravnika družinske medicine. Vsako srečanje prinese s seboj nabor najrazličnejših novosti, ki so zanimive za zdravnika družinske medicine in mu omogočajo, da posodobi svoje znanje. Posebnost mariborskega kongresa je študentski sklop, v okviru katerega najboljšim študentom Medicinske fakultete Univerze v Mariboru ponudimo priložnost, da predstavijo svoja dela.

Že od vsega začetka mariborski kongres spremlja tudi izdaja zbornika. Visoka kakovost objavljenih prispevkov sodelujočih strokovnjakov različnih medicinskih stok, ki nam ponujajo usmerjene poglede na predstavljeno problematiko, zagotavlja pomembno, predvsem pa uporabno učno gradivo študentom obeh slovenskih medicinskih fakultet in specializantom, zdravnikom družinske medicine pa dragocen pripomoček pri njihovem vsakdanjem delu.

Naš moto je japonska misel, ki je pravzaprav stara kot človeštvo in bo trajala, dokler bomo kot vrsta in posamezniki živeli na zemlji – glasi se – Nihče ni močnejši od človeka, ki zna …

ORGANIZATOR

Združenje zdravnikov družinske medicine in Zavod za razvoj družinske medicine.

Kotizacija

Zdravniki = 200 €
SMS/ZT, DMS/VMS, farmacevti: 100 € 
Študentje, pripravniki, upokojeni zdravniki¹ = brezplačno

*Cena ne vključuje 22% DDV-ja
¹Brezplačna udeležba na predavanjih. Na voljo je omejeno število mest, zato priporočamo zgodnjo prijavo.

Organizacijski odbor

Programski odbor

V kotizacijo je vključeno

Registracija

Registracija udeležencev bo v avli Kongresnega centra Habakuk v petek, 25.11.2022, od 7.30 do 9.00. Registracijski pult bo sicer odprt v petek do 18. ure in nato v soboto, 26.11.2022, od 8.00 do konca kongresa.

Polno ime Združenja se glasi: Slovensko zdravniško društvo – Združenje zdravnikov družinske medicine Skrajšano ime Združenja se glasi: Združenje zdravnikov družinske medicine SZD

Delavni čas:

Pon – pet: 8:00 – 13:00

Sob – Ned: Zaprto

 

Dunajska c. 162,

1000 Ljubljana