MAJHNOV DAN

Cena: 0 EUR
?
Celje
00 00 00 00

O Majhnovem dnevu

Majhnov dan – Celjski dan družinske medicine, je enodnevno strokovno izobraževanje, namenjeno zdravnikom družinske medicine ter njihovim sodelavcem, na katerem strokovnjaki posredujejo informacije o aktualnih vsebinah in odprtih vprašanjih v družinski medicini. V okviru strokovnega srečanja vsako leto poteka okrogla miza, na kateri se soočijo predstavniki različnih poklicev, ki se vpletajo v zagotavljanje učinkovitega zdravstvenega varstva.

Strokovno srečanje zdravnikov družinske medicine nosi ime po pokojnem prim. mag. Jožku Majhnu, ki je deloval kot zdravnik splošne medicine in vodstveni delavec na Celjskem. Njegovo delo je bilo posvečeno izboljšanju dela v ambulantah splošne medicine, uvajanju novih preiskovalnih in diagnostičnih metod v laboratorijski dejavnosti, izobraževanju mladih zdravnikov in njihovemu vključevanju v znanstveno raziskovalno delo.

Kotizacija

Strokovna javnost = €
Navodila za avtorje prispevka v zborniku.
Predloga za prispevek v zborniku.

Organizacijski odbor

Programski odbor

V kotizacijo je vključeno

Registracija

Polno ime Združenja se glasi: Slovensko zdravniško društvo – Združenje zdravnikov družinske medicine Skrajšano ime Združenja se glasi: Združenje zdravnikov družinske medicine SZD

Delavni čas:

Pon – pet: 8:00 – 13:00

Sob – Ned: Zaprto

 

Dunajska c. 162,

1000 Ljubljana